Paketit voi toimittaa perille monella tavalla


Paketin lähettämisen voi tehdä monella eri tavalla ja moni meistä on varmasti lähettänyt paketteja monta kertaa. Pakettia lähettäessä voi olla tärkeää säästää rahaa, saada se perille mahdollisimman nopeasti tai saada se toimitettua mahdollisimman turvallisesti haluttuun osoitteeseen. Tervetuloa blogin parin pariin, tämänkertainen aiheemme on paketit ja mitä niiden lähettämisessä kannattaa ottaa huomioon, että ne saa perille haluamallaan tavalla. Toivottavasti löydät kirjoituksesta hyödyllisiä vinkkejä aiheesta.

Mitä kannattaa ottaa huomioon pakettia lähettäessä

Paketin lähettämisen hintaan vaikuttavat sen paino, koko, lähetystapa ja päämäärä sekä valitut lisäpalvelut, kuten esimerkiksi kotiinkuljetus. Myös kotimaan lähetyksissä voi säästää rahaa, kun valitsee oikean lähetystavan. Jos lähettää paketteja usein, kannattaa se myös ottaa huomioon palvelua tilatessa ja varata erilainen palvelu, kuten esimerkiksi sarjalähetys, joka alentaa hintaa. Pieni paketti kulkee kohtuulliseen hintaan perinteisesti postitettuna, mutta jos paketin haluaa menevän ovelta ovelle, voi sille tilata kuriiripalvelun, sekä kotimaassa että ulkomailla. Pakettia postittaessa ratkaisee myös sen sisältö, koska arvotavarat tulee aina lähettää kirjattuna tai vakuutettuna kirjeenä, jolloin niiden kulkua voidaan seurata tarkasti ja ne ovat myös vakuutettu katoamisen varalta. Kirjattu kirje luovutetaan vain vastaanottajan kuittausta vastaan. Postiennakko sopii hyvin myytävien tuotteiden lähettämiseen, koska tällöin ostajan täytyy maksaa tuotteet pakettia noutaessa. Isoja paketteja lähettäessä on kannattavinta turvautua erilaisiin rahtipalveluihin, joissa paketti kulkee esimerkiksi bussin kyydissä määränpäähänsä.

Kuriiripalvelu sopivat hyvin erikoislähetyksiin

Erilaisia kuriiripalveluja käyttävät paljon esimerkiksi yritykset. Kuriiripalvelu on varteenotettava vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun kyseessä on erikoislähetys, erityisen arvokas lähetys tai paketit täytyy saada perille varmasti saman päivän aikana. Kuriiripalvelu vie lähetyksen ovelta ovelle ja hinnat saattavat vaihdella paljonkin valitun yrityksen mukaan. Kuriiripalvelun käyttö sopii hyvin tilanteisiin, jossa tärkeä toimitus täytyy saada perille mahdollisimman pian ja luotettavasti. Toimituksille sovitaan aina hinta ja aikataulu yksilöllisesti lähettipalvelun kanssa. Kuriiripalvelu toimittaa lähetykset perille ehjänä, oikeanlaisessa lämpötilassa ja toimituksen lähtemis- ja saapumisajasta lähetetään aina tieto palvelun tilaajalle. Paketit voi lähettää monella eri tavalla ja kannattaakin selvittää huolellisesti erilaisten palvelujen hinta, johon vaikuttaa paketin koon ja painon lisäksi monet muut asiat. Paketteja toimittaa esimerkiksi Kolliveikot Oy.

minusta

Kuljetuspalvelut ja niiden käyttäminen

Hei ja tervetuloa kuljetusaiheiseen blogiin. Jokainen meistä käyttää kuljetuspalveluita, lähes päivittäin, jos ei suoraan niin ainakin välillisesti. Meille tulee postia päivittäin, työpaikallemme toimitetaan työtehtäviin tarvittavia tarvikkeita, sekä tilaamme asioita verkosta. Kaikki nämä tulevat meille jonkinlaisena kuljetuksena. Toisinaan tilaamme kuljetuspalveluita muuton yhteydessä tai muutoin kuljettamaan omaisuuttamme paikasta toiseen. Tässä blogissa käydään läpi eri kuljetuspalveluita ja tutustutaan niiden sisältöihin. Annetaan myös neuvoja miten palveluita kannattaa ostaa. Kirjoituksessa käydään läpi kuljetuspalveluihin liittyviä aiheita kuten bensan hintaa, kuljetusalaan liittyviä lakeja tai vaikkapa kuljetuksien historiaa. Toisaalta katsotaan myös mitkä vaikutukset kuljetuksilla on muuhun maailmaan. Esimerkkinä siitä syntyvät päästöt tai kuinka paljon alalla olevat lakot voivat vaikuttaa eri alojen toimintaan.

Haku

Kategoriat

tag